MIRESEVINI NE KALESHI @ SH.P.K

PRANVERE NE CDO STINE...

Prej më shumë se dy dekadash, firma Kaleshi @ sh.p.k, me seli në Përmet, nisi rrugëtimin e saj. Sot jemi firma lider në kultivimin, tregtimin dhe importin me shumicë e pakicë të luleve, pemëve dekorative dhe aksesorëve të tjerë që e bëjnë jetën më të gjelbër, që e çojnë jetën më pranë natyrës. Ne u afrojmë klientëve shërbimin e vazhdueshëm dhe të përhershëm për çdo porosi që ata bëjnë tek ne, duke krijuar një marrëdhënie besimi reciprok, shërbese dhe miqësie. Edhe sot, Kaleshi @ shpk vazhdon të punojë me të njëjtin pasion dhe dashuri si në fillim të veprimtarisë së tij me moton: “Pranverë në çdo stinë”!

MIRESEVINI NE KALESHI @ SH.P.K

PRANVERE NE CDO STINE...

Prej më shumë se dy dekadash, firma Kaleshi @ sh.p.k, me seli në Përmet, nisi rrugëtimin e saj. Sot jemi firma lider në kultivimin, tregtimin dhe importin me shumicë e pakicë të luleve, pemëve dekorative dhe aksesorëve të tjerë që e bëjnë jetën më të gjelbër, që e çojnë jetën më pranë natyrës. Ne u afrojmë klientëve shërbimin e vazhdueshëm dhe të përhershëm për çdo porosi që ata bëjnë tek ne, duke krijuar një marrëdhënie besimi reciprok, shërbese dhe miqësie. Edhe sot, Kaleshi @ shpk vazhdon të punojë me të njëjtin pasion dhe dashuri si në fillim të veprimtarisë së tij me moton: “Pranverë në çdo stinë”!

LULE & PEME TE NDRYSHME

Me qindra vila banimi, lokale, hotele dhe ambiente të tjera, në çdo skaj të Shqipërisë, janë gjelbëruar nga Kaleshi.

LULE & PEME TE NDRYSHME

Me qindra vila banimi, lokale, hotele dhe ambiente të tjera, në çdo skaj të Shqipërisë, janë gjelbëruar nga Kaleshi.

CFARE OFROJME PER JU

CFARE OFROJME PER JU

FURNIZUESI KRYESOR I LULEVE NE SHQIPERI

Kaleshi @ shpk është tashmë i pranishme në pothuaj çdo shtëpi shqiptare, duke i’u ofruar lulet dhe bimet me te bukura. Nese deshironi te bashkepunoni me ne, na kontaktoni ne menyrat tona te kontaktit.

PARTNERET TANE