PERKUJDESJE & PROFESIONALIZEM

PER NJE AMBJENT SHLODHES

Firma Kaleshi sh.p.k, me seli në Përmet, realizon mirembajtje te kopshteve dhe lulishteve. Me qindra vila banimi, lokale, hotele dhe ambiente të tjera, në çdo skaj të Shqipërisë, janë gjelbëruar nga Kaleshi shpk ndër vite dhe na besojnë përsëri për tu kujdesur për kopshtet e tyre. Edhe pas dy dekadash aktivitet, Kaleshi shpk vazhdon të punojë me të njëjtin pasion dhe dashuri si në fillim të veprimtarisë së tij, për të krijuar ambjente shlodhës për këdo që vlerëson dhe do natyrën.

PRANVERE NE CDO STINE