PROJEKTE & IDE PAFUND

KUDO NË SHQIPËRI...

Prej më shumë se dy dekadash, firma Kaleshi sh.p.k, me seli në Përmet, nisi rrugëtimin e saj. Janë me dhjetra institucionet qëndrore dhe lokale që kanë bashkëpunuar dhe kanë besuar tek Kaleshi shpk. Lulet dhe pemët e kultivuara nga Kaleshi shpk i gjen në ambientet e institucionit të Presidentit të Republikës, në ministrinë e Brendshme, në ministrinë e Punëve Publike dhe Transporteve, në ministrinë e Mjedisit. Gjithashtu, kompania jonë ka ndikimin e saj edhe në: projektimin e lulishtes në qendër të Elbasanit, unazës së Fierit, në akset kryesore të qytetit të Durrësit, segmentin nga Hotel Butrinti e deri në qytetin antik të Butrintit në Sarandë e shumë qytete të tjera të Shqipërisë.

PRANVERE NE CDO STINE